PS4 vs PS4 Pro: Care este diferenta dintre modele

De cand Sony a lansat cea mai recenta consola, batalia PS4 vs PS4 Pro a inceput in lumea gamerilor, iar pe web exista tot felul de dezbateri despre ea. Pentru a clarifica, ne-am propus sa analizam diferitele caracteristici ale fiecareia si inovatiile lui PS4 Pro care duc experienta jocurilor la un nivel mai inalt.

Inainte de a va prezenta diferentele, este bine sa stiti ca noua consola Sony porneste de la aceeasi baza ca cea anterioara, ceea ce garanteaza calitatea si o experienta excelenta in jocuri. Cu toate acestea, exista unele diferente pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a alege ce sa cumparati sau sa definiti daca merita reinnoirea celei pe care o aveti acasa.

Ultima consola Sony adauga caracteristici diferite si devine cea mai puternica pe piata. Aici e tot ce trebuie sa stiti!

Diferenta dintre Ps4 si Ps4 Pro

PS4 Pro este ultima consola de la gigantul Sony. Este o versiune mai puternica decat cea originala: impartaseste punctele de baza, jocurile, interfata si comunitatea, dar ofera unele imbunatatiri. Sa vedem specificatiile ambelor modele pentru a intelege mai bine unde are loc imbunatatirea.

PS4

  • PlayStation 4 Original are un procesor AMD x86-64 „Jaguar“, 8 nuclee si un MD motor grafic de 1,84 teraflopi bazat pe Radeon, de inalta calitate.
  • Este o consola fiabila, care are 8 GB GDDR5 si are o capacitate de stocare de 500 GB sau 1 TB.
  • Intrarea si iesirea sunt compuse din doua porturi de viteza USB (USB 3.1 Gen1) si un port auxiliar.
  • Consumul de energie are un maxim de 165 W, ceea ce este destul de bun pentru un dispozitiv cu aceste caracteristici.

Ps4 Pro

Noul model nu vine pentru a crea o noua generatie, ci pentru a duce Playstation la un nivel mai inalt, mai mult in concordanta cu cererea existenta a pietei. Asta inseamna ca actualizarea se angajeaza sa imbunatateasca graficul si rezolutia.

  • Procesorul PS4 Pro are un procesor AMD ‘Jaguar’ x86-64, 8 nuclee, la fel ca versiunea clasica a consolei. Dar, in cea mai recenta versiune, motorul grafic este superior: un AMD de 4.20 TFLOPS bazat pe Radeon.
  • Memoria sa atinge 8 GB GDDR5 si are o capacitate de stocare de 1 TB.
  • In ceea ce priveste intrarea si iesirea, acesta are trei porturi de viteza USB si un port auxiliar.
  • Consumul este mai mare decat versiunea anterioara, cu un maxim de Max. 310 W.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *