Pozitii sexuale preferate de romani in 2019

Lotus

Barbatul sta turceste pe pat, iar femeia il incaleca. El isi ritmeaza miscarile cu ajutorul mainilor, mangaind in acelasi timp cu buzele sanii partenerei

Strans-lipiti

Barbatul si femeia stau Iungiti intr-o parte, fata in fata. Femeia isi lipeste strans bazinul de bazinul barbatului introducandu-si picioarele intre picioarele lui. Barbatul o mangaie pe clitoris in timpul actului. Inainte de penetrarea propriu-zisa, femeia poate freca sexul barbatului de sexul ei.

Aceasta pozitie deloc obositoare si foarte confortabila, este foarte stimulatoare daca este insotita si de mangaieri.

Cavalcada fantastica

Barbatul este asezat confortabil pe un scaun. Femeia il incaleca. In timpul miscarilor de du-te vino pe care le face femeia, barbatul ii musca usor sanii ghidandu-i miscarile cu mainile sale.O pozitie originala si stimulatoare.

Aruncata pe Ia spate

Barbatul sta jos. Ea it incaleca tragandu-si bustul in spate, cu capul sprijinit pe o perna. Barbatul isi patrunde partenera prin miscari de du-te vino si mangaindu-i sanii.Aceasta pozitie destul de acrobatica cere foarte multa elasticitate.

Sfinxul

Femeia se sprijina pe antebrate indoind un picior. Barbatul, deasupra  ei, se sprijina pe bratele foarte bine intins. El o penetreaza si impune  ritmul miscarii de du-te vino care se intensifica pe masura ce placerea creste.

Tarantula

Barbatul sta sprijinit pe maini, cu picioarele lungite pe jos sau in pat. Femeia  incaleca sprijinindu-se pe brate si pe picioare. Bazinul ei este liber sa oscileze si sa ritmeze miscarea.

Femeia sta sprijinita pe antebrate si pe un genunchi. Barbatul, in genunchi, o cuprinde de bazin si o incaleca. El impune ritmul miscarii. Este o pozitie de tranzitie deoarece este destul de obositoare pentru femeie

Posedarea

Barbatul si femeia stau fata in fata, sprijiniti pe genunchi. Barbatul isi strecoara coapsele intre coapsele femeii si o incaleca.

Aceasta pozitie, foarte apropiata, le permite amantilor sa se sarute, sa se mangaie, sa stea imbratisati…

Provocarea mileniului

Esti pregatita pentru provocarea mileniului? Ai nevoie de un scaun, de multa elasticitate si de o foarte buna forma fizica.

Femeia se sprijina cu picioarele pe scaun, cu bustul indoit si cu coatele pe genunchi. Este tinuta in pozitia „asezat” de catre barbat care o apuca de talie. Barbatul isi ritmeaza miscarea de du-te vino pentru atingerea excitatiei maxime.

Spune-mi orice

Barbatul se aseaza intre picioarele femei. Ea sta culcata intr-o parte, cu genunchii indoiti, cu picioarele incrucisate, strangandu-si partenerul cu picioarele.

In timpul actului, ea poate mangaia sexul si ceafa barbatului. Partenerii pot profita de aceasta pozitie intima si tandra pentru a-si spune totul, tot ceea ce le-ar place sau ceeace doresc sa descopere impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *