Inscrie gratuit afacerea ta pe lista firme,serviciu oferit de linkweb.ro

Modalitati gratuita de a va face publicitate fara a utiliza mediile sociale

Contrar aparentelor, canalele social media nu reprezinta singura modalitate de a va promova produsele sau serviciile online. Ce s-ar intampla daca v-ati trezi maine si Facebook, Instagram, Twitter sau YouTube nu ar mai exista? Cum v-ati comercializa produsele si serviciile? Poti inscrie gratuit un site pe lista firme online pe siteul linkweb.ro

Ce se intampla daca nu doriti sa apelati la social media pentru a va promova produsele si serviciile? Desi canalele social media nu vor disparea probabil niciodata, conturile dumneavoastra ar putea (impreuna cu tot ceea ce ati realizat pana in acel moment) – asta in cazul in care computerul sau contul v-ar fi atacat.

Daca nu va place ideea de social media si daca sunteti ingrijorat ca va puteti pierde fanii din cauza atacurilor nedorite, exista mai multe solutii de marketing gratuita pentu afacerae dumneavoastra.

Reveniti la relatiile cu publicul

Pentru o obtine cea mai mare expunere pentru produsele si servicii pe care le oferiti, fara insa a utiliza canalele social media, puteti reveni la vechile relatii publice. Asa va puteti atrage si retine clientii in continuare. Este o metoda clasica si demonstrata, care si-a pierdut din popularitate cand au aparut canalele social media. Puteti folosi servicii gratuite sau platforme pentru a va conecta cu profesioni PR si pentru a partaja continut, videoclipuri, povesti sau evenimente interesante.

Creati continut

Inainte ca social media sa fi fost doar un concept, proprietarii de afaceri scriau articole despre produsele si serviciile lor – respectiv continut de produs. Daca doriti sa deveniti lider de oponie in industria dumneavoastra, scrierea de postari care sa ofere valoare clientilor potentiali, mai degraba decat postari sicial media care fac publicitate produsului, reprezinta un posibil raspuns mai mult decat satisfacator.

Crearea de continut este o strategie pe termen lung care ii face pe vizitatori sa inceapa incet incet sa caute pe Google site-ul dumneavaostra. Este gratuita, stabila si tot continutul creat va apartine pentru totdeauna.

Folositi email-marketing-ul

Iata inca o modalitate prin care va puteti promova produsele si serviciile in mod gratuita, fara a utiliza conturile social media. Creati si dezvoltati constanta o baza de date cu clienti interesati de produsele si serviciile oferite, iar apoi trimiteti emailuri periodice, valoroase  – pot contine inclusiv promotii sau discounturi speciale.

Catalog afaceri cu lista firme din Romania

Linkweb.ro este o astfel de catalog de afaceri, iar aici puteti inregistra gratuit firma/siteul/afacarea dvs.Inscrierea pe lista firme este gratuita, iar in acest mod puteti aduce mai multi utilizatori spre site-ul dumneavoastar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *