Creare magazin online pe o platforma ecommerce romaneasca

De ce sa deschideti un magazin online? Magazin online versus magazin clasic

Apocalipsa vanzarilor cu amanuntul din 2017 a dus la migrarea succesului magazinelor fizice spre cele din online. Firmele simt tot mai mult nevoia de o prezenta online, chiar daca au un magazin fizic.Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa continuati cu magazinul fizic si sa va extindeti prezenta in online. Astfel, veti crea o experienta omnichannel pentru clientii dumneavoastra.

Crearea unui magazin online, in timp ce continuati sa administrati magazinul fizic, va ajuta sa satisfaceti nevoile unei baze extinde de clienti. Majoritatea comerciantilor cu amanuntul au clienti care ar prefera sa comande totul online, dar si clienti care ar dori sa vina la magazin, sa vada, sa testeze si sa cumpere direct, fara intermedierea curieratului. Si apoi, exista de asemenea clienti care nu au o preferinta anume, dar doresc ambele optiuni, astfel incat sa poate cumpara in functie de propriul program. Prin furnizarea de optiuni multiple, este mai probabil sa puteti crea clienti repetitivi (si venituri mai multe pe termen lung).

Cum sa incepeti un realizarea unui magazin online?

Pornirea unui magazin online ar putea parea coplesitoare, dar in zilele noastre totul este foarte simplu. Exista platforme de ecommerce, cum este 123market.ro, care va ajuta sa creati magazinul online de care aveti nevoie, intr-un timp extrem de scurt si avand un design foarte placut. Totusi, in afara de proiectarea magazinului online, trebuie sa va ganditi si la alte lucruri.

– Gasiti o platforma de comert electronic care sa poate suporta procesarea curenta a platilor pentru a putea accepta plati online cu usurinta. Prin utilizarea unui sistem de plati  pentru magazinul fizic si pentru cel online, toate datele de tranzactie, inclusiv datele clientului sunt salvate intr-un singur loc. Aveti o viziune mai buna asupra performantei afacerii dumneavoastra si puteti realiza rapoarte detaliate rapid.

– Evaluati securitatea sistemului de plati. Multi proprietari de afaceri sunt pe buna dreptate preocupati de securitatea platilor online. Trebuie sa va asigurati ca datele clientului sunt pastrate in mod corespunzator.

Pentru a face acest lucru, asigurati-va ca furnizorul de servicii de plati faciliteaza conformitatea PCI si intelege toata gama de securitate a platilor. Orice activitate suspecta trebuie verificata imediat.

Modelati strategia de business pentru a avea in vedere toate canalele de vanzari. Prin crearea unei strategii omnichannel pentru afacerea dumneavaostra, puteti crea o experienta de cumparare fara probleme pentru clientul dumneavoastra – fie ca este vorba despre dispozitive mobile, pe calculator sau direct la magazin.

Creare magazin online pe o platforma de ecommerce romaneasca este foarte usor de realizat folosind solutie oferita de 123market.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *